Συζήτηση στα αποδυτήρια και προαναγγελία αποχωρήσεων

Η κατάσταση στον Άρη είναι «περίεργη» το τελευταίο χρονικό διάστημα και είναι δεδομένο πως τα πράγματα στα αποδυτήρια δεν είναι δα και ιδανικά. Σκυμμένα κεφαλιά, σκεπτικά πρόσωπα, δίχως πολλή διάθεση για κουβέντα, ήταν το σκηνικό που στήθηκε χθες στο «Δασυγένειο», ένα 24ωρο μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Εργοτέλη.

Παίκτες, Παντελίδης και Διαμαντόπουλος, για μία ακόμη φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα έμειναν για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια, πριν την προπόνηση, για να μιλήσουν για το «τις πταίει».

Προπονητής και αθλητικός διευθυντής  κατέθεσαν την άποψή τους, ζητώντας με τη σειρά τους εξηγήσεις για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα και τα κρούσματα… αδιαφορίας από κάποιους ποδοσφαιριστές. Ορισμένοι εκ των παικτών του Άρη πήραν το λόγο, με το γενικό νόημα όλων όσων είπαν να είναι πως αντιλαμβάνονται το άσχημο της κατάστασης και αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Θα πρέπει να τονιστεί επίσης, πως μεταφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές η πρόθεση της διοίκησης για άμεσες συζητήσεις περί λύσεων συμβολαίων. «Κάποιοι από εσάς σύντομα θα κληθείτε για να λύσετε τα συμβόλαιά σας…», μεταφέρθηκε προς τους παίκτες και πλέον αναμένονται εξελίξεις. Επίσης, υπήρξε ενημέρωση για το πρόστιμο, ενώ για το θέμα της Χριστουγεννιάτικης άδειας ακόμη δεν έχει αλλάξει κάτι.