Εκτός πλάνων Μάβραϊ, Κολάσο και Ναζλίδης!

Η απόφαση που έλαβαν Καρυπίδης, Διαμαντόπουλος και Παντελίδης ήταν να προχωρήσουν σε… σκούπα στο ρόστερ, συνδυάζοντας την αποσυμφόρηση, με την απομάκρυνση ποδοσφαιριστών, που δεν κατάφεραν, κατά την άποψή τους, να προσφέρουν τα αναμενόμενα. Ήδη μάλιστα άρχισαν οι πρώτες συζητήσεις με τους υποψήφιους προς αποχώρηση…

Σε αυτή τη λίστα, από τους παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής, βρίσκονται οι Μέργκιμ Μάβραϊ, Νικολάς Κολάσο και Θωμάς Ναζλίδης. Οι δύο πρώτες περιπτώσεις πάντως δεν είναι και τόσο εύκολες μιας και τα συμβόλαιά τους είναι υψηλά και προφανώς θα απαιτηθούν αρκετά χρήματα ως αποζημίωση, Συν τοις άλλοις για τον Κολάσο, υπάρχει και η Μπόκα Τζούνιορς, όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής και η οποία έχει… λόγο για μέλλον του.

Για την περίπτωση του Ναζλίδη, ο οποίος επίσης ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται, αυτή η εξέλιξη δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς ο έμπειρος επιθετικός αν και πήρε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως και οι Ιντζόγλου, Βίτορ, ενημερώθηκαν πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή (ο πρώτος μάλλον πάει Ηρακλή), ενώ υπάρχει επίσης πρόθεση απομάκρυνσης και του Παυλίδη, αλλά με δανεισμό.