Προπόνηση με το χέρι στην σκανδάλη!

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Αρακαζού και στις υπόλοιπες περιοχές της Βραζιλίας, όπου φιλοξενούνται οι φιναλίστ του Μουντιάλ.

Οι διεθνείς σε κάθε βήμα τους νοιώθουν την ανάσα του στρατού, που έχει κινητοποιηθεί και οπλισμένοι στρατιώτες φρουρούν την ελληνική αποστολή από την στιγμή που θα αναχωρήσει από το ξενοδοχείο μέχρι και στο προπονητικό κέντρο της περιοχής, όπου ακροβολισμένοι στρατιώτες παρατηρούν τα πάντα.

Το απόγευμα ώρα Βραζιλίας, μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας (ξημερώματα Δευτέρας 9/6) έγινε η πρώτη προπόνηση της εθνικής μας ομάδας επί βραζιλιάνικου εδάφους και συγκεκριμένα στο Αρακαζού, όπου έχει καταλύσει η αποστολή.

Ο Φερνάντο Σάντος, λόγω της πολύωρης πτήσης δεν ήθελε να επιβαρύνει τους διεθνείς και γι’ αυτό, αφού τους συγκέντρωσε στο κέντρο του προπονητικού κέντρου και τους μίλησε, τους άφησε στα… χέρια του γυμναστή Νεκτάριου Πανταζή.

Οι διεθνείς έκαναν τρέξιμο και ακολούθως παιχνίδια με την μπάλα, ενώ στην προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους μετείχε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, δίχως όμως να πάρει μέρος στις ασκήσεις με την μπάλα.

[new_royalslider id=”107″]