Πουλίδο και Ουντότζι!

Ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο για τον Σούλη Παπαδόπουλο προέκυψε από την προπόνηση του Αρη. Την πρώτη μετά το ματς με την Βέροια και ουσιαστικά στην έναρξη της προετοιμασίας για το must win παιχνίδι των Χανίων με τον Πλατανιά

Πιο συγκεκριμένα σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο Ρουμπέν Πουλίδο και τέθηκε και πάλι στην διάθεση του προπονητή του και λογικά θα είναι στην αποστολή της ομάδας.

Αντίθετα η διάγνωση για τον τραυματισμό του Πέτρου Καμινιώτη ήταν ρήξη έσω πλαγίου, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, άρα εκτός από τον Πλατανιά, θα χάσει και την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος και ο Μιχάλης Γιαννίτσης (υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω φλεγμονής στο γόνατο), αλλά η κατάστασή του δεν προκαλεί ανησυχία.

Οσο για την περίπτωση του Ουντότζι, από την ΠΑΕ Αρης τονίζεται πως δεν αφουγκράζονται την αισιοδοξία που δημιουργήθηκε για την επιστροφή του παίκτη στην ομάδα. Το θέμα δεν θεωρείται λήξαν, ωστόσο, και παρά την τοποθέτηση εκπροσώπου του, δεν υπάρχει οριστική προσέγγιση, ενώ δεν επιβεβαιώνεται η παρουσία του Νιγηριανού στην Θεσσαλονίκη.