“Δεν εξασφαλίσαμε ακόμη τίποτα”

Προσγειωμένους θέλει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ο Παναγιώτης Διλμπέρης, μιλώντας στο ThesSports.gr. Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, γνωρίζει ότι στα 12 παιχνίδια που απομένουν, τα πάντα μπορούν να συμβούν και επεσήμανε ότι το +5 είναι μεν ένα καλό προβάδισμα, αλλά δεν εξασφαλίζει τίποτα:

“Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε εξασφαλίσει κάτι από τώρα. Χρειάζεται προσπάθεια και συνεχής βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχουν ακόμη 12 παιχνίδια, που σημαίνει 36 διεκδικήσιμοι βαθμοί. Παρόλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις προσπάθειες των παικτών μου. Έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, βρισκόμαστε στην πρώτη θέση, κατά διαστήματα αποδίδουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και σε αυτό οφείλεται και το γεγονός ότι είμαστε αήττητοι για περισσότερο από ένα γύρο”.

Για το αν υπάρχουν ομάδες πλην του Πανσερραϊκού που να μπορέσουν να μπουν σφήνα: “Αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση. Παρόλα αυτά από την 3η μέχρι και την 13η, 14η θέση υπάρχουν κάποιες ομάδες με καλά στοιχεία που στην καλή τους μέρα μπορούν να μας “κοντράρουν” και εμάς, αλλά και τον Πανσερραϊκό. Γι αυτό τόνισα στους ποδοσφαιριστές μου, πως τα δύσκολα είναι από δω και πέρα και θα πρέπει να διατηρήσουμε την διαφορά που αποκτήσαμε και γιατί όχι και να την αυξήσουμε”.

Ποια είναι η συμβουλή του όμως για τη συνέχεια; “Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο που έχουμε θέσει. Δεν εξασφαλίσαμε ακόμη τίποτα και αυτό τόνισα και στους παίκτες μου. Βέβαια, το γνωρίζουν και ξέρουν ότι θα πρέπει να καταβάλλουν την ίδια ή και μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

* Την επόμενη αγωνιστική οι “σταχυοφόροι” αγωνίζονται εκτός έδρας με τον Έβρο Σουφλίου.