Σοκαριστική περιγραφή Κούγια για την επίθεση

Την ώρα που τα σενάρια για την σύλληψη των δραστών της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο φουντώνου, ο Αλέξης Κούγιας γνωστοποιεί σοκαρίστηκες λεπτομέρειες σχετικά με την διαδρομή του άσπρου πόλο προς τη Λάρισα, εκεί όπου χτύπησαν τον Έλληνα διαιτητή.

Αναλυτικά όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος: «Οι έρευνες που έχει κάνει η ΕΛ.ΑΣ. έχουν δείξει τα πρόσωπα που έκαναν τα εγκλήματα αυτά εναντίον του διαιτητή Τζήλου. Είναι άτομα που πληρώθηκαν για τα εγκλήματα αυτά. Η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο με το οποίο  ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Λάρισα, μέσω των καμερών ασφαλείας της Αττικής Οδού. Το ίδιο αυτοκίνητο κατεγράφη και από άλλη κάμερα στην περιοχή του εγκλήματος. Πρόκειται για ένα άσπρο Polo, το οποίο νοικιάστηκε από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Αθήνα.

«Η αστυνομία γνωρίζει αυτόν που έκανε την επίθεση, καθώς και τους συνεργούς του. Πρόκειται για σεσημασμένο, ο οποίος βρισκόταν εκτός φυλακής με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Είχε καταδικαστεί στο παρελθόν, ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες των άλλων δύο δραστών από κάμερες. Επίσης, έχει διαπιστωθεί και η κίνηση των κινητών τους τηλεφώνων, τα οποία και ενεργοποίησαν κατά τη διαδρομή από την Αθήνα στη Λάρισα. Η αστυνομία γνωρίζει ποιοι είναι οι τρεις δράστες και αναζητεί τον ηθικό ή τους ηθικούς αυτουργούς της πράξης»,