Ανασύνταξη στα Λιοντάρια

Η ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα δημιούργησε πικρία στις τάξεις του Πανσερραϊκού, αλλά άπαντες ευελπιστούν ότι η συνέχεια θα φέρει ξανά τα “Λιοντάρια” σε κατάσταση διεκδίκησης της πρώτης θέσης. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και τα επόμενα 12 παιχνίδια του ομίλου, θα κρίνουν τον πρωταθλητή.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Ανδρέα Παντζιαρά θα πρέπει να καταβάλλουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια, αφού οι εμφανίσεις τους είναι κατώτερες του αναμενόμενου. Ο έμπειρος τεχνικός έχει τον τρόπο να φέρει εις πέρας την αποστολή του, αλλά θα πρέπει από δω και πέρα τα Λιοντάρια να τα δίνουν όλα και να ευελπιστούν ότι στα εναπομείναντα 12 παιχνίδια, ο Αγροτικός Αστέρας θα έχει απώλειες…

Φυσικά υπάρχουν και εξωαγωνιστικά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν και γι αυτό το λόγο την Τετάρτη 4 Μαρτίου θα λάβει χώρα η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός με θέμα τη λύση και εκκαθάριση της ΠΑΕ. Η Γ.Σ. θα διεξαχθεί στα γραφεία της ομάδας, στην οποία θα ζητηθεί η απαλλαγή των μελών του τελευταίου Δ.Σ. από κάθε ευθύνη, πλην των Λ.Θεοδωρίδη, Ευθ.Γιορντάμη και Δ.Τροσκόφ.