Τα γήπεδα του Μουντιάλ!

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα έτοιμα στάδια που θα φιλοξενήσουν τα περισσότερα παιχνίδια του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Πάντως υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες ακόμη από τους Βραζιλιάνους, που… τρέχουν να προλάβουν τις ημερομηνίες. Πάντως τα πρώτα αποτελέσματα των έτοιμων σταδίων είναι εντυπωσιακά. Το thessports.gr τα συγκέντρωσε για σας και σας τα παρουσιάζει!

Το γήπεδο της κεντρικής φωτογραφίας είναι το “The Arena Amazonias” (46.000 θεατών) στο οποίο θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι Αγγλία – Ιταλία στις 14 Ιουνίου, που θα ανοίξει και την αυλαία της διοργάνωσης. Παρακάτω σας παραθέτουμε 3 ακόμη εντυπωσιακά γήπεδα:

gipedo Brasilia’s Mane Garrincha Stadium (70,064 θεατών) στο οποίο θα διεξαχθούν συνολικά 7 παιχνίδια με πρώτο το Ελβετία – Εκουαδόρ στις 15 Ιουνίου.

 

 

gipedoooo Το επονομαζόμενο και… Γουέμπλεϊ της Βραζιλίας (του φέρνει λίγο) στο οποίο θα διεξαχθούν κάποια από τα παιχνίδια της Κολομβίας, της Βραζιλίας, της Ακτής Ελεφαντοστού, του Καμερούν, της Γκάνας και της Πορτογαλίας. Θυμίζουμε ότι Κολομβία και Ακτή Ελεφαντοστού βρίσκονται στον όμιλο της Εθνικής μας, οπότε δεν αποκλείεται να παίξουμε και εμείς σ’αυτό το εντυπωσιακό στάδιο.

gipedooΤο Beira Rio (56.000 θεατών, οι 5.000 εκ των οποίων στις ειδικά διαμορφωμένες σουίτες!) το οποίο θα φιλοξενήσει κάποια από τα παιχνίδια των ομίλων για Ολλανδία, Αυστραλία, Κορέα, Αλγερία, Αργεντινή και Νιγηρία.