«Καρέλης και Ακπόμ καλύπτουν το… κενό!»

Στην κάμερα της ΝOVA μίλησε ο Δημήτρης Λημνιός , ο οποίος μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα, για την ήττα από την Παναχαϊκή, ενώ μίλησε και στην «φυγή» του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις μέρες των γιορτών:

«Ξεκουράστηκα. Πήραμε όλοι άδεια και περάσαμε χρόνο με τις οικογένειές μας. Το πρώτο εξάμηνο ήταν εξαιρετικό, τώρα πρέπει να έχουμε την υγειά μας και πάμε να πετύχουμε τους στόχους μας» .

Για το παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Δεν μπήκαμε καλά, δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη, κλείσαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Ήταν ένα σκληρό μάθημα για εμάς. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στην Τρίπολη, που για μένα είναι η δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και πάντα δυσκολεύουν όλους τους αντιπάλους τους» .

Για την κατάσταση της ομάδας:

«Είμαστε καλά. Δουλεύουμε πολύ με τον προπονητή, κυρίως στο τακτικό κομμάτι και θέλουμε να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς και κυρίως να παίζουμε καλύτερα επιθετικά» .

Για τον Πρίγιοβιτς:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Πρίγιοβιτς δημιουργούσε πολλά προβλήματα στους αντιπάλους. Έχουμε όμως τον Άκπομ και τον Καρέλη που είναι ικανοί και σκοράρουν πολύ. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλοί παίκτες και θα καλύψουν το κενό του Πρίγιοβιτς » .

Για το αν έχουμε πλέον τα εξτρέμ περισσότερες ευθύνες:

«Σίγουρα. Είναι κάτι που ζητάει και ο προπονητής. Πρέπει να πατάμε περισσότερο περιοχή και να σκοράρουμε πιο πολύ» .

Για το αν επηρεαστεί η ομάδα:

«Σίγουρα ο Πρίγιοβιτς είναι σημαντική απώλεια και μας στεναχώρησε η φυγή του. Από την άλλη είμαστε και χαρούμενοι γι αυτόν. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας, ξεκινώντας από το παιχνίδι στην Τρίπολη» .

Για τον επικείμενο αντίπαλο:

«Είναι πολύ καλή ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή και πολλούς παίκτες. Εμείς όμως είμαστε καλύτερη ομάδα και θα πάμε εκεί για τους τρεις βαθμούς» .

Για το αν κρίνει το παιχνίδι της Κυριακής στο πρωτάθλημα:

«Όλοι περιμένουν να χάσει βαθμούς ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα. Δεν βλέπουμε συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά προσπαθούμε να εστιάζουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να τα κερδίζουμε όλα» .

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:

«Θεωρώ πως τα πάντα κρίνονται από εμάς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για φύγουμε με τους τρεις βαθμούς» .