Μάλλον αργεί η… Αναγέννηση

Ο χρόνος περνάει κι ο Ηρακλής συνεχίζει να οδεύει προς το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα…

Σήμερα έγινε ένα ραντεβού του Θόδωρου Παπαδόπουλου, με εκπροσώπους της κίνησης «Αναγέννηση Ηρακλή», χωρίς όμως να προκύψει κάτι θετικό προς δημοσιοποίηση.

Συζητήσεις, συζητήσεις, συζητήσεις…

Η πλευρά της «Αναγέννησης», για την φερεγγυότητας και την αξιοπιστίας, της οποίας, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά, εμφανίζεται να επιθυμεί να αναλάβει την ΠΑΕ και τα χρέη, που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία δύο χρόνια, και φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, για να αναλάβει προπονητής.

Αυτός με τη σειρά του, φέρεται να είναι σε επαφή με παίκτες, είτε για να έρθουν στον Ηρακλή, είτε να μην φύγουν από τον Ηρακλή, εφόσον πρόκειται για υπάρχοντες παίκτες.

Σ΄ όλα αυτά, βέβαια, κανείς δεν μπορεί να δώσει βάση.

Από την άλλη, αιωρείται πάντα στον αέρα η περίπτωση ενός ομογενούς επιχειρηματία από τον Καναδά, που φέρεται να έχει έρθει και στην Μίκρα και να έχει συζητήσει με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο, για να αναλάβει την ομάδα.

Είμαστε στις 10 Ιουνίου, και τίποτα δεν δείχνει ότι σύντομα θα βρεθεί μια λύση για τον Ηρακλή, με δεδομένη και την δεδηλωμένη αδυναμία του Θόδωρου Παπαδόπουλου, να κουμαντάρει και να οδηγήσει το καράβι…