«Αυτά ισχύουν για Ουάρντα και Γιαννούλη»

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος, φιλοξενήθηκε στον ARENA FM 89.4 και την εκπομπή «Full επίθεση», μιλώντας για τις περιπτώσεις του Δημήτρη Γιαννούλη αλλά και του Άμρ Ουάρντα.

Όσα είπε:

Αρχικά ο Γιάννης Αγγελόπουλος μίλησε για την περίπτωση επιστροφής του Άμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο: “Χθες το απόγευμα είχαμε ένα ραντεβού παρουσία του κ. Κάναντι. Οι αναμνήσεις από την περσινή συνεργασία ήταν καλές, ο Άμρ αγαπήθηκε και πετύχαμε σπουδαία πράγματα. Του αναλύσαμε κάποια πράγματα αλλά επειδή έχουν γίνει γρήγορα οι εξελίξεις μας ζήτησες δύο ή τρεις μέρες για να σκεφτεί κάποια πράγματα. Δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο της Ελλάδας, σίγουρα θα είναι η ομάδα μας αυτή που θα συνεχίσει. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για αύριο, μέχρι αύριο θα πάρει την απόφαση του και θα θέλουμε να έχει ευτυχή κατάληξη για εμάς”.

Για το τι έφταιξε και ο Αιγύπτιος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, απάντησε: “Εάν δεν είσαι εκεί και δεν βλέπει τις προπονήσεις, τον αγωνιστικού ρυθμό και τη συμπεριφορά δεν μπορείς να πεις συγκεκριμένα πράγματα. Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα καλό ρόστερ, υπάρχει ανταγωνισμός και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, χρονιά με χρονιά υπάρχουν διαφοροποιήσεις”.

Για την υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη: “Συνδέεται με το θέμα το Ουάρντα. Για να προχωρήσει η επιστροφή του Γιαννούλη θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του Ουάρντα. Οι ποδοσφαιριστές ωφελούνται από τη συνεργασία αυτή. Τηρούνται οι συμφωνίες με τον ΠΑΟΚ. Είναι άμεση προϋπόθεση η απόκτηση του Ουάρντα για την επιστροφή του Γιαννούλη”.