Σε διπλό ταμπλό

Σε δύο μέτωπα εστιάζεται το ενδιαφέρον σήμερα για τον Άρη. Από τη μία η συνέλευση του ερασιτέχνη (19:00) και από την άλλη οι επαφές που έχει ο Παναγιώτης Στεφανίδης στην Αθήνα για την ΠΑΕ.

Στο πρώτο κομμάτι, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέτωπο σε ό,τι αφορά το νέο δ.σ. που θα προκύψει. Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες έχει διαφανεί πως η κίνηση με επικεφαλής τον Χάρη Παπαγεωργίου έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο και πάλι τίποτε δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Άλλωστε από χθες έχει διαρρεύσει μία απογοήτευση για την οικονομική κατάσταση στον ΑΣ και πλέον τα πάντα είναι ανοικτά. Όπως και να έχει η νέα διοίκηση θα προκύψει και πάλι μέσω δικαστηρίου.

Όσο για την ΠΑΕ, ο Παναγιώτης Στεφανίδης παραμένει για δεύτερη μέρα στην Αθήνα και πλέον μαζί του βρίσκεται και ο Μέρκος Στίγγας από το τμήμα μάρκετινγκ. Αυτό σημαίνει πως θα κορυφωθούν οι επαφές με υποψήφιους… χορηγικούς στόχους. Παράλληλα σε πρώτο πλάνο παραμένει και το τηλεοπτικό, ιδιαίτερα μετά και από την διαφαινόμενη κίνηση της ΑΕΚ να διαπραγματευτεί μόνη της και όχι μέσω κεντρικής διαχείρισης.