Ανεβάζει “στροφές” ο Τόνσο

O Άρης προετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Λάρισα την ερχόμενη Κυριακή και ο Σάββας Παντελίδης θα ανακοινώσει το Σάββατο την αποστολή για το εκτός έδρας ματς. Στα θετικά προστίθεται το γεγονός πως ο Τόνσο ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμούς για την ένταξή του.

Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Α.Ε.Λ. στο «AEL FC Arena» (20/01, 17:15), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή (θα αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα για τη θεσσαλική πόλη).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» με τους Μανώλη Σιώπη, Χαμζά Γιουνές, Μάρτιν Τόνσο (έχει αρχίσει σταδιακά να ανεβάζει ρυθμό) και Δημήτρη Διαμαντόπουλο να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα.