Κατήγγειλαν Γιαννακόπουλο

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στις ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και αυτή τη φορά ήταν η σειρά της διοίκησης των «ερυθρόλευκων» να κάνει το… κομμάτι της.

Όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα οι ιδιοκτήτες Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατήγγειλαν στο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ και της ΕΦΙΠ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το τέλος του τρίτου τελικού της Α1 στο ΟΑΚΑ, αλλά και για την παραβίαση της τρίμηνης απαγόρευσης εισόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός κατάθεσε, σήμερα το πρωί, καταγγελία ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Ε.Φ.Ι.Π., αναφορικά με πειθαρχικά ελεγχόμενες ενέργειες του Πρόεδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Δ. Γιαννακόπουλου και συγκεκριμένα:

α) για τις δημόσιες δηλώσεις στις οποίες προέβη την 29η Μαΐου 2014, μετά το τέλος του τρίτου αγώνα της τελικής φάσης των πλέι-οφ στο Ο.Α.Κ.Α. μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, καθώς και

β) για παραβίαση της τρίμηνης απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που αγωνίζεται η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η οποία επιβλήθηκε σε αυτόν δυνάμει της υπ’ αριθμ. 38/30.05.2014 απόφασης του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε».