Γ.Σ. με εντάσεις και τελικά Παπαγεωργίου

Σχεδόν πέντε ώρες κράτησε η γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης, που παραλίγο θα τιναζόταν στον αέρα, όταν ο μοναδικός υποψήφιος, Χάρης Παπαγεωργίου, ζήτησε να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Ο βετεράνος παίκτης των «κίτρινων», αφού ανέλυσε το πλάνο του ενοχλήθηκε από τις πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε, νιώθοντας ότι απολογείται σαν να έχει ήδη διοικήσει ο ίδιος και αποχώρησε από το βήμα αλλά και από την αίθουσα εκνευρισμένος και αφού είχε ζητήσει να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Οι συνεργάτες του κατάφεραν τελικά να τον ηρεμήσουν, η διαδικασία συνεχίστηκε με δεκάλεπτη διακοπή και τελικώς τα ονόματα της λίστας Παπαγεωργίου θα δοθούν αύριο στο Ειρηνοδικείο για να οριστεί προσωρινή διοίκηση στον Ερασιτέχνη, που θα έχει εξάμηνη διάρκεια.

Οριακή απαλλαγή για Γιώτα

Ενταση επικράτησε και όταν κλήθηκε να ψηφίσει το σώμα για την απαλλαγή της απερχόμενης διοίκησης. Αρχικά υπήρξε ισοπαλία 16-16 και χρειάστηκε ένα μέλος να βγει για λίγο έξω… για να γίνει νέα ψηφοφορία και τελικά να πάρει απαλλαγή η διοίκηση του (απόντα) Θωμά Γιώτα με 16-15. Ακολούθησε νέα ένσταση για τα πεπραγμένα του Γιώτα στο τμήμα βόλεϊ για τις τύχες του οποίου θα γίνει νέα γενική συνέλευση στις 18 Ιουνίου. Σε αυτή θα αποφασιστεί πότε θα γίνει και άλλη μία γ.σ. για την ΠΑΕ!

«Παπατζήδες σαν τον Γιώτα είδαμε πολλούς»

Από τις διάφορες τοποθετήσεις εντύπωση προκάλεσε αυτή του Δημήτρη Γράβαλου. Ο πρωταθλητής στίβου του Άρη (που είχε ‘επιτεθεί’ στον Θωμά Γιώτα προ ημερών μέσω facebook) εξαπέλυσε νέα ‘επίθεση’ στον πρώην πρόεδρο από το βήμα της γενικής συνέλευσης.

«Από τον Πανελλήνιο μου χρωστούσαν 25.900 ευρώ. Τα αρνήθηκα για να έρθω στον Άρη. Γύρισα την πλάτη μου σε άλλους συλλόγους, για να έρθω στον Άρη. Η νυν διοίκηση δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον. Δεν είναι για τα χρήματα, όσο για την απαξίωση προς το πρόσωπό μου. Παπατζήδες σαν το… Γιώτα έχουμε δει πολλούς. Συγγνώμη που είμαι προκλητικός, αλλά όσοι τον στηρίζουν να φύγουν τώρα από την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Γράβαλος.