«Κάναμε πίσω για να πληρωθεί ο παικταράς»

Στα «εγκλήματα» που έγιναν τόσα χρόνια στον Άρη και τον οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση και τον υποβιβασμό αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Χρήστος Βανγκέλι.

Ο Αλβανός αμυντικός, που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στον Άρη, σε συνέντευξή του στον «ArenaFM 89,4» μίλησε με σκληρή γλώσσα για τη διαχείριση που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια από τις διοικήσεις της ΠΑΕ.

«Έπαιξε η ομάδα Ευρώπη και έρχονταν πολλά λεφτά στην ομάδα. Ενώ έρχονταν δεν πληρώνονταν οι παίκτες και οι υπάλληλοι. Πού πήγαιναν τα χρήματα; Στα παλιά χρέη; Ούτε αυτά ξεχρέωσαν. Αυτά είναι εγκλήματα. Εμείς παλιά κάναμε πίσω για να πάρουν ξένοι λεφτά. Κάναμε πίσω για να πάρει ο παικταράς και ο Έλληνας ακόμα τα παίρνει εδώ και επτά χρόνια. Το είχαν στήσει πολύ καλά το έγκλημα», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του Άρη.

Οσο για το δικό του μέλλον, ο Βανγκέλι θα συνεχίσει την καριέρα του στην αλβανική Σκεντερμπέου, με την οποία έχει συμφωνία που του επιτρέπει να φύγει όποτε θέλει και να πάει σε άλλη ομάδα αν έρθει μία καλύτερη πρόταση. Ο Άρης πάντως τη δεδομένη στιγμή δεν βρίσκεται στα πλάνα του. «Υπάρχουν κάποιες προτάσεις και από Ελλάδα αλλά δεν είναι αυτές που με καλύπτουν. Ο Άρης είναι τεράστιος σύλλογος. Αν υπήρχε άλλη δυνατότητα θα έμενα και στην ομάδα. Υπάρχουν τόσα προβλήματα που ούτε εγώ θα έκανα καλό στην ομάδα».