Μαντούρο: «Σάπια ψάρια και φωτιές»

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ολλανδίας έδωσε ο Χέντβινγκες Μαντούρο, με αφορμή την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκτός πάντως από τις προβλέψεις του για το Μουντιάλ, ο Ολλανδός μέσος αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, αλλά και στα όνειρά του για το μέλλον.

Η Ολλανδία αύριο αρχίζει τις υποχρεώσεις της με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία, αλλά ο Μαντούρο έδειξε αρκετά αισιόδοξος: «Πιστεύω ότι θα νικήσουμε 1-0 με γκολ του Ρομπέν».

Για τον ΠΑΟΚ είπε αρχικά: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2017, οπότε θα μείνω στον ΠΑΟΚ» αλλά δεν παρέλειψε να τονίσει πως θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Αγγλίας, της Ιταλίας, αλλά ακόμη και της πατρίδας του, της Ολλανδίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει για τις εντυπώσεις του από τους πρώτους τέσσερις μήνες στην Ελλάδα: «Ο κόσμος βάζει… φωτιά στο γήπεδο και πετά σάπια ψάρια στον πάγκο των αντιπάλων. Έχω παίξει σε αγώνες με εχθρική ατμόσφαιρα, με μπουκάλια να πέφτουν στο γήπεδο. Δεν είναι έτσι σε όλα τα παιχνίδια, αλλά στα ντέρμπι η κατάσταση είναι ακραία. Κι όλα αυτά μόλις σε τέσσερις μήνες στην Ελλάδα».

Προς το φινάλε της συνέντευξής του ο Μαντούρο αποκάλυψε πως ασχολείται και με την μουσική και μάλιστα είναι κάτι σαν ερασιτέχνης παραγωγός. Το είδος; Ρέγκετον…