Απάντησε στον… Λουτσέσκου ο Πετράκης

Ο Γιάννης Πετράκης ήταν φανερά απογοητευμένος από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε να πάρει κάτι από το ματς της Τούμπας.

Αρχικά στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε:

«Ήταν μα δύσκολη αποστολή για εμάς από την αρχή, παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, νομίζω ότι τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής.

Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαι στεναχωρημένος από την προσπάθεια των παιδιών, γιατί μέσα από την προσπάθεια μας πιστεύω, ότι μας άξιζε κάτι από το παιχνίδι.

Η μπάλα έκατσε στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και δεχτήκαμε το γκολ, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι».

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου έδωσε την απάντησή του στον Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας πως έδωσε καμία οδηγία προς τους ποδοσφαιριστές του για να καθυστερήσουν την ροή του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου:

«Εννοείται ότι η νίκη του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα δίκαιη. Οι παίκτες μου έκαναν τεράστια προσπάθεια και θέλω να τους πω συγχαρητήρια. Θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Κάνω 27 χρόνια τον προπονητή. Ποτέ κάποιος δεν έχει πει ότι είπα σε κάποιον παίκτη να κάνει καθυστέρηση και να πέσει. Μπορεί από το αίσθημα της αυτοσυντήρησης ή να υπάρχει κάποιο πραγματικό θέμα.

Δεν θυμάμαι πόσες φορές συνέβη αυτό. Εμείς σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, είναι μία ομάδα με πολύ κόσμο. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός. Είναι έξω από τη δική μου φιλοσοφία όλο αυτό. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει κι από αυτά που κάνει. Δεν θέλω να σχολιάσω όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο καθένας κρίνεται…».