«Σημαντικός για την Πόρτο ο Ολιβέιρα»

Για την μετακίνηση του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, στην συνέντευξη τύπου, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα όσων αφορά τις σχέσεις τον δύο αντρών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συνήθως μιλάω μόνο για παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα, δεν μιλάω για παίκτες που δεν ανήκουν στο ρόστερ μας. Ωστόσο, θα μιλήσω γιατί ο Σέρτζιο έχει την συμπάθεια από την πλευρά μου, επειδή υπάρχει μια καλή σχέση μεταξύ μας. Ήταν μέρος της ομάδας και θα συνεχίσουμε να έχουμε επαφή μαζί του, ήταν πολύ σημαντικός παίκτης στο πρωτάθλημα που κερδίσαμε την περσινή σεζόν. Ξεκίνησε πολύ καλά την φετινή σεζόν, είχε ένα… διάλειμμα δύο μηνών μετά την έναρξη της σεζόν και έχασε την θέση του.

Το καλύτερο για αυτόν ήταν να φύγει για να βρει αγωνιστικό ρυθμό, ωστόσο, θα είναι πάντα συνδεδεμένος με εμάς και προφανώς έχει τέσσερις μήνες για να μπορέσει να παίξει αρκετά και στη συνέχεια να επιστρέψει στην Πόρτο, αν ο ΠΑΟΚ δεν ενεργοποιήσει την ρήτρα του. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι ότι ο Σέρτζιο, είναι πολύ σημαντικός για εμάς και του εύχομαι καλή τύχη σε ό, τι αφορά το μέλλον του…»