Το… παράπονο του Παντελίδη

Ο Σάββας Παντελίδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στη σημασία της νίκης για την ομάδα του, ενώ έβγαλε κι ένα παράπονο, λέγοντας πως…: «Για πρώτη φορά ένιωσα μέλος της ομάδας».

Στην αρχική τοποθέτησή του είπε:

«Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη και βαθμολογική και ψυχολογική και πάνω απ’ όλα ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας ήταν η κόπωση από τα δύο παιχνίδια που έχουν περάσει. Δεν είναι το ίδιο όταν έχεις μεσοεβδόμαδα παιχνίδια και στα δύο ο αντίπαλός μας είχε μια μέρα παραπάνω ξεκούραση. Και αυτό ήταν το στοιχείο που με φόβισε.

Σε όλα αυτά είχαμε κι έναν αντίπαλο οργανωμένο στην άμυνα, δεν βρήκαμε εύκολα διαδρόμους από τον άξονα. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πλευρές, απλά η ενέργεια δεν ήταν αρκετή για να βρούμε τον αντίπαλο ανοργάνωτο.

Τα σημαντικά για μένα είναι ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια η ομάδα έχει δεχθεί ένα τέρμα και για μένα σήμερα ένιωσα πρώτη φορά μέλος αυτής της ομάδας τους 2,5 μήνες που είμαι εδώ.

Στο δεύτερο ημίχρονο καθοριστικοί παράγοντες ήταν και ο κόσμος, αλλά και τα παιδιά που μπήκαν σαν αλλαγή. Κι αυτό πρέπει να το κρατήσουμε. Τα παιδιά που έρχονται απ’ έξω είναι ικανά για να αλλάξουν ένα παιχνίδι».

Για την παρουσία πλέον πολλών ποδοσφαιριστών στη μεσοεπιθετική γραμμή με την προσθήκη των Λάρσον και Φετφατζίδη: «Το πρόβλημα το έχουν εκείνοι. Θα πρέπει να παίξουν καλύτερα για να κερδίσουν τη θέση τους. Το σημαντικό είναι να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Μου είπε κάποιος ότι αν λείπει κάτι από αυτή την ομάδα είναι η χαρά. Νομίζω ότι ισχύει».

Για το τι εννοούσε με το ότι πρώτη φορά νιώθει μέλος της ομάδας: «Οι έξυπνοι θα καταλάβουν τι εννοώ»

Για το ότι επέλεξε ξανά την ίδια ενδεκάδα με την Ξάνθη: «Επένδυσα στη συνοχή της ομάδας. Θεώρησα ότι θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο την ομάδα. Υπήρχε βέβαια το θέμα της κόπωσης».

Για το αν η ομάδα χρειαζόταν κι άλλον επιθετικό: «Και να πούμε ότι χρειαζόταν είναι άνευ ουσίας. Αυτούς έχουμε, σε αυτούς πιστεύουμε Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να έχω εγώ εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά και να τα στηρίξω όλα».