Κρούση σε Μανιάτη

Ο Αρης δείχνει διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ψάχνει το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση στο ρόστερ, ακόμα και μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Τελευταία απόπειρα ήταν η πρόταση προς τον Γιάννη Μανιάτη.

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού δέχθηκε κρούση από τους Θεσσαλονικείς. Ο Μανιάτης μάλιστα δήλωσε ικανοποιημένος τόσοο από την προσφορά, όσο κι από το project στους «κίτρινους». Το οικονομικό δεν ήταν το θέμα για τον άλλοτε διεθνή παίκτη. Αλλά η προτίμησή του να μείνει στην Αθήνα, όπως διαβάσατε άλλωστε από τη στήλη του Agent Greek.

Μετά την περιήγηση στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ, επιθυμία του να είναι να παραμείνει στη βάση του, που είναι η Αθήνα. Γι’ αυτό και το να επιστρέψει στον Πανιώνιο μοιάζει αυτή τη στιγμή και το πιθανότερο σενάριο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βέβαια έβαλε στο τραπέζι συμβόλαιο 1,5 έτους και καλά χρήματα για τα σημερινά δεδομένα. Μαζί και έναπιο ανταγωνιστικό επίπεδο φυσικά. Κι αυτό διότι μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ είναι σε θέση για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν είναι κάτι που αφήνει αδιάφορο τον Μανιάτη. Και όσο δεν ολοκληρώνεται το θέμα με τον Πανιώνιο, τα πάντα είναι ανοικτά.

Πηγή: sportime