«Μου μίλησε άνθρωπος του Άρη»

Ο Ισπανός τερματοφύλακας Τζόναθαν Λόπεθ, που αγωνίστηκε στη Βέροια και συνεργάστηκε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη δήλωσε ότι δέχτηκε κρούση από άνθρωπο του Άρη.

Ο προπονητής των «κίτρινων» προχωρά τον αγωνιστικό σχεδιασμό και κάνει επαφές, με την προϋπόθεση φυσικά ότι στις 25 Ιουνίου στη γενική συνέλευση των μετόχων θα αποφασιστεί ότι η ομάδα θα αγωνιστεί του χρόνου στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Τζόναθαν Λόπεθ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport» αποκάλυψε ότι τον προσέγγισε άνθρωπος του Άρη και φυσικά δεν ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Δεν κοιτάζω τα χρήματα σε μια προσφορά, κοιτάζω γενικότερα τις συνθήκες. Θέλω να παίξω στο Χαριλάου και στον Άρη, ανεξάρτητα από το σε ποια κατηγορία παίζει. Ποιος δεν θέλει να παίξει στον Άρη και μπροστά σε αυτόν τον κόσμο;».

Για την επαφή που έγινε και την παρουσία του Καλαϊτζίδη στον πάγκο του Άρη είπε: «Η πραγματικότητα είναι πως άνθρωπος του Άρη, μου μίλησε τις προηγούμενες μέρες στο τηλέφωνο και μου είπε ότι τους ενδιαφέρω. Δεν μπήκαμε σε ιδιαίτερες συζητήσεις επί του οικονομικού. Ξέρω ότι εκεί βρίσκεται ο κύριος Καλαϊτζίδης, και σίγουρα αυτός εκφράστηκε θετικά για μένα. Είναι πολύ επαγγελματίας, κάνει όλους τους παίκτες να παίζουν γι’ αυτόν και τους βελτιώνει. Θέλω να ξαναπαίξω με τον Καλαϊτζίδη».