Πάλι κορυφαίος ο Βεζένκοφ

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, πρόσωπο των ημερών στην επικαιρότητα του Άρη, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κορυφαίος παίκτης της BasketLeague.

Στην ψηφοφορία πήραν μέρος εκπρόσωποι του Τύπου και ο νεαρός παίκτης του Άρη ψηφίστηκε από όλους πλην δύο. Είναι μάλιστα αξιοσημείωτο ότι ο Βεζένκοφ συγκέντρωσε περισσότερους ψήφους (130) απ’ όσους πήραν μαζί ο δεύτερος Γιάννης Παπαπέτρου του Ολυμπιακού (67) και ο συμπαίκτης του στον Άρη, Λευτέρης Μποχωρίδης, που ήταν τρίτος (62).

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για τη διάκριση αυτή, ο Βεζένκοφ είπε: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η διάκριση για μένα και μάλιστα αφού έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό το βραβείο έρχεται μέσα από τους ομαδικούς στόχους και μέσα από τους συμπαίκτες μου, τους οποίους και ευχαριστώ γι’ αυτό. Το γεγονός ότι αναδείχθηκα πολυτιμότερος νέος παίκτης, με κάνει να εύχομαι αυτό να είναι μόνο η αρχή και να πετύχω περισσότερα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».

Το επόμενο διάστημα ως τα τέλη Ιουλίου θα είναι κρίσιμο για το μέλλον του νεαρού παίκτη του Άρη, αφού θα έχει ξεκαθαρίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.