Φημολογία και ανακοίνωση χωρίς διάψευση

Όπως τονίζαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, οι επαφές του Παναγιώτη Στεφανίδη με εταιρείες για χορηγίες είναι πολλές, έχουν φτάσει στο τελικό στάδιό τους και πλέον η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται σε αναμονή απαντήσεων.

Μια εξ αυτών φαίνεται πως… έφθασε, καθώς όπως διέρρευσε (άγνωστο το πως…) είναι πλέον σχεδόν βέβαιη η συμφωνία με την εταιρεία αναψυκτικών Pepsi. Παρά την διάθεση της ΠΑΕ να μην βγει τίποτε προς τα έξω μέχρι να ολοκληρωθεί και να γίνουν ανακοινώσεις στην γενική συνέλευση της ΚΜΑ, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ενώ θα πρέπει να διευκρινιστεί και το αν θα ισχύσουν οι συμφωνίες που θα γίνουν σε περίπτωση που το σώμα αποφασίσει να μην παραμείνει στην διοίκηση η πλευρά Στεφανίδη.

Σημειώνεται πως η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα με την Pepsi, χωρίς πάντως να το διαψεύδει. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφορμή τη φημολογία που αναπτύχθηκε περί επικείμενης συμφωνίας με συγκεκριμένη εταιρεία, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι συνεχίζονται οι επαφές σε ό,τι αφορά το χορηγικό κομμάτι και η οποιαδήποτε συμφωνία ολοκληρωθεί θα ανακοινωθεί μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας (www.arisfc.gr)».