«Πέταξε» δυο βαθμούς στην Κρήτη ο Ηρακλής!

Δίχως νικητή έληξε η αναμέτρηση της Κρήτης, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Αναγνωριστικό το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, με τον Ηρακλή να προσπαθεί να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι δύο ομάδες μετά το 15′ άρχισαν να δημιουργούν και φάσεις, οι οποίες όμως δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Έτσι, το 0-0 παρέμεινε στο πρώτο μέρος, με τους Ηρόδοτο και Ηρακλή να μην έχουν την τρομερή ευκαιρία στο ενεργητικό τους. Καλύτερα μπήκε ο Ημίθεος στο δεύτερο 45λεπτο και αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νιαμπουγιού στο 53′, κατάφερε να προηγηθεί επτά λεπτά μετά. Συγκεκριμένα, ο Γιαλούσης ανέτρεψε το Μπορίκο μέσα στην περιοχή, με τον Κλέιτον να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να είναι εύστοχος για το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Ο Ηρόδοτος μπόρεσε να απαντήσει με τον Σιαμλά, ο οποίος δέκα λεπτά μετά από το τέρμα του Βραζιλιάνου, ισοφάρισε με γυριστό σε 1-1. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Ανδρέου, Παπαγγελής, Νύκταρης, Μουκίδης, Μπαρέττας, Ηλιάδης (64′ Αγγελούδης), Γιαλούσης, Σιαλμάς (86′ Πίντο), Γκούφας.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κάχριμαν, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Βιτλής, Ντούνης, Κλέιτον, Καζναφέρης (80′ Ρόβας), Καθάριος (63′ Ορφανίδης), Μπορίκο (88′ Πτηνόπουλος), Νιαμπουγιού.