Μήπως το… βάφουν;

Αύριο μετά τα μεσάνυχτα είναι στο πρόγραμμα το μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία. Το παιχνίδι θα γίνει στο Μανάους, στην πιο βόρεια μουντιαλική πόλη της Βραζιλίας, στην νεότευκτη «Αρένα Αμαζονία»…

Το πρόβλημα είναι πως οι Βραζιλιάνοι λειτούργησαν… ελληνική και στην προκειμένη περίπτωση και μία μέρα πριν το παιχνίδι, τρέχουν να ετοιμάσουν το γήπεδο, το οποίο στοίχισε 250 εκατομμύρια ευρώ!

Το προφανές πρόβλημα είναι ο χορτοτάπητας. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία, ο χορτοτάπητας τοποθετήθηκε αργά και από τα πολλά λιπάσμεατα, που χρησιμοποίησαν οι υπεύθυνοι του γηπέδου, κατάφεραν να τον «κάψουν». Η εικόνα του είναι απελπιστική!

amazonia1

Στο γήπεδο μπήκαν συνεργεία για να φτιάξουν τον χορτοτάπητα και από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, βγάζει κανείς το συμπέρασμα ότι βάφουν το χόρτο πράσινο έτσι ώστε να μην γίνουν οι διοργανωτές ρεζίλι σε όλη την υψήλιο.

Στην «Αρένα Αμαζονία» υπάρχουν κι άλλα προβλήματα, καθώς από τους τοίχους των αποδυτηρίων πέφτουν καλώδια, αλλά αυτά δεν φαίνονται…