Λεφτά υπάρχουν, κόσμο θέλουν

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα ότι τη Δευτέρα ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, και για πρώτη φορά, τα διαρκείας είναι τόσο ελκυστικά. Με ένα διαρκείας, ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει ΟΛΑ τα εντός έδρας παιχνίδια της χρονιάς!

Μέχρι πέρσι η ΠΑΕ άφηνε εκτός τους αγώνες των πλέι οφ, αν και στο τέλος, μπήκαν κι αυτά μέσα, ενώ στην επόμενη σεζόν, πρώτη φορά, τα πλέι οφ είναι μέσα, όπως και ευρωπαϊκοί αγώνες. Όχι μόνοι οι προκριματικοί του καλοκαιριού, αλλά και οι αγώνες των ομίλων είτε του Γιουρόπα Λιγκ, είτε του Τσάμπιονς Λιγκ (εφόσον γίνει μια σειρά από… μαγικά). Αυτό σημαίνει ότι με μια νορμάλ πορεία του ΠΑΟΚ το διαρκείας θα ισχύσει για 25 αγώνες στην Τούμπα.

Τα διαρκείας ξεκινούν από 120 ευρώ (για τους κατόχους διαρκείας στα πέταλα), κάτι που σημαίνει ότι στον καθένα θα βγει περίπου 5 ευρώ το ματς.

Η ΠΑΕ αποφάσισε να θυσιάσει και να ρίξει τόσο χαμηλά την τιμή, προκειμένου να αποκτήσει και πάλι η Τούμπα τη ζωή, που δεν είχε φέτος σε πολλά παιχνίδια…

Πέρσι είχαν διατεθεί πάνω από 12.000 διαρκείας παρά τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν το καλοκαίρι, φέτος ο κόσμος είναι πιο… ήρεμος και στην Τούμπα επέλεξαν να του δώσουν ένα κίνητρο, να αποφασίσει να πάει στο γήπεδο.

Απομένει να δούμε, αν αυτό είναι αρκετό…