Υψηλοί προσκεκλημένοι στην Τούμπα

Στην Τούμπα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους υψηλούς προσκεκλημένους για το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Μπενφίκα. Η παρουσία του Μισέλ Πλατινί στα VIP’s του 4ου ορόφου έχει σημάνει «συναγερμό», αλλά εκτός από τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ και τους στενούς συνεργάτες του στα επίσημα του γηπέδου θα βρίσκονται και άλλοι επίσημοι καλεσμένοι, όπως ο πρόεδρος της Πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμες.

Από τους πιο στενούς συνεργάτες του Πλατινί, ο πρώην μπασκετμπολίστας της Πόρτο και σημερινός πρόεδρος της Πορτογαλικής… ΕΠΟ, θα είναι δίπλα του καθ’ όλη την περιοδία του σε Αλβανία, Αίγυπτο και Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της FPF, Φερνάντο Γκόμες, ειδικός σύμβουλος στην εκτελεστική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ, θα συμμετάσχει αρχικά, μαζί με το γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας, Τζιάνι Ιφαντίνο, στη σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί στα Τίρανα παρουσία και του Πρωθυπουργού της Αλβανίας.

Την Πέμπτη ο Μισέλ Πλατινί και οι συνεργάτες του θα βρεθούν στο Κάιρο, για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της ΟΥΕΦΑ και της Συνομοσπονδίας της Αφρικής Ποδοσφαίρου (CAF). Βάσει της ενημέρωσης οι παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πέμπτης.