By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Έχουν παράπονα από τον… Σκουλά!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΚΥΠΕΛΛΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχουν παράπονα από τον… Σκουλά!

Τhessports
Last updated: 27/02/2019 23:27
Τhessports
Share
SHARE

Ο Πανιώνιος επενδύει στην ρητορική για την διαιτησία του Μανώλη Σκουλά στην Τούμπα, ακυρώνοντας ίσως την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του κόντρα στον ΠΑΟΚ, για 120 λεπτά.

Ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Κόρμπος έκανε επίθεση στον διαιτητή του αγώνα, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τον αποκλεισμό του Πανιωνίου στην παράταση: «Το είχα πει και πριν δύο ημέρες ότι θα διεκδικήσουμε την πρόκριση, το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ψυχολογία ήταν στα ύψη με το 2-2, αλλά δεν πρέπει να ησυχάζεις σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Πολλά περνάγανε από το μυαλό μας. Δεν θέλω να πω κάτι πάνω στα νεύρα μου γιατί μπορεί να τιμωρηθώ».

Για τα όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα: «Δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε για ποιον λόγο να παίξουμε; Όταν η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Μανθάτη και ο διαιτητής στην αρχή δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι και στη συνέχεια γυρνάει την φάση πίσω, για ποιον λόγο να παίξουμε;

Όλοι είδανε ότι παλέψαμε και πώς ήρθε αυτός ο αποκλεισμός και αν ήταν δίκαιο ή άδικο. Δεν ήταν 100% στα πόδια μας αυτός ο αποκλεισμός. Με τους παίκτες και την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Ίσα ίσα μετά το τέλος του αγώνα χαιρετηθήκαμε. Από εκέι και πέρα δεν υπήρχε λόγος να γίνει κάποιο επεισόδιο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάνουν τη δουλειά τους».

Για τον διαιτητή της αναμέτρησης: «Έχω μάθει στη ζωή μου να λέω κάποια πράγματα. Ο διαιτητής πήγε στον Μπανανά και του έδειξε κίτρινη κάρτα και του είπε ότι ήταν ο μόνος που δεν έχει κίτρινη κάρτα. Αυτό που είπε ο Σκουλάς στο ημίχρονο μειώνει όλους τους ποδοσφαιριστές, να βγουν και να πουν τι είπαν ο κύριος Σκουλάς και οι βοηθοί του στο ημίχρονο. Είναι στο χέρι των ποδοσφαιριστών και να αλλάξει αυτό.

Να βγει ο κύριος Σκουλάς, ο τέταρτος και η βοηθός τους να πουν τι είπαν. Αν πω αυτό που είπαν σίγουρα θα πουν ότι δεν το είπαν, αλλά τους άκουσαν και οι συμπαίκτες μου. Για τον φίλαθλο κόσμο, πρέπει να βγουν αυτοί και να πουν τι είπαν».

Σχετικά άρθρα

ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ του Ζίβκοβιτς!
Ομάδα εκτός Conference Leauge, λόγω στημένων!
Καταγγελίες στην UEFA κατά Άρη, ΑΕΚ και ΟΦΗ
Ανακοίνωσε Ζούμπκοφ η ΑΕΚ
Χόνγκλα: «Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη, είμαι χαρούμενος εδώ»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Το πρόβλημα του Πέλκα!
Next Article «Πίστευα ότι θα περάσουμε»

Τελευταία νέα

«Έσκασε»: Επίσημη η… βόμβα με Σπανούλη!
Featured ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Ο Ραζνάτοβιτς έστειλε «μήνυμα» για Σπανούλη και Άρη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Προετοιμάζεται κι επίσημα για Σπανούλη ο Άρης!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Σκάει η «βόμβα»: Οριστική συμφωνία Άρη – Σπανούλη!
Featured ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Follow US