Ένας Κρέσπο… να τον πιεις στο ποτήρι!

Η χθεσινή εμφάνιση του Άνχελ Κρέσπο ήταν το κερασάκι στην Τούρτα της πολύ καλής (γενικά) παρουσίας του από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Τούμπα.

Ίσως από τους πιο παρεξηγημένους παίκτες του Δικεφάλου την πρώτη του χρονιά στο γήπεδο, μπόρεσε μέσα από τον χαρακτήρα του και το ταλέντο του να κερδίσει όσους προπονητές είχε συνεργαστεί μαζί τους.

Είναι ο παίκτης στην άμυνα του ΠΑΟΚ που θα πάρει την μπάλα θα την μοιράσει κάθετα στο κέντρο, όντας της Ισπανικής σχολής, προσπαθώντας να χτίσει από το «0» τις επιθέσεις του Δικεφάλου, διαβάζοντας πολύ καλά τις συνθήκες του παιχνιδιού.

Η εικόνα του μετά το 2-2 του Καμαρά ενδεικτική για τον λόγο που τον έχουν στους αρχηγούς, όταν όλοι του οι παίκτες με σκυφτά κεφάλια πήγαιναν προς την σέντρα, ο ίδιος προσπαθούσε με τις φωνές του να τους αφυπνίσει και να τους κάνει να πιστέψουν αυτό που εν τέλει κατάφεραν.

Και ίσως τελικά να άργησαν πολύ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να κάνουν το αυτονόητο: να φωνάξουν ρυθμικά όπως εχθές το όνομα του «μυαλού» στην άμυνα του Δικεφάλου.