Τα είπε με Ιβάν ο Γεωργιάδης

Στις αρχές της εβδομάδας πέρασε από το Μακεδονία Palace και ο Γιώργος Γεωργιάδης. Με την ευκαιρία τα είπε με τους ανθρώπους της Ξάνθης, η οποία είχε καταλύσει εκεί για το μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου και στη συνέχεια είχε μία συνάντηση και με τον Ιβάν Σαββίδη, πριν αυτός αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Το περιεχόμενη της συζήτησης δεν έγινε γνωστό, ωστόσο είναι γνωστό ότι ο Γεωργιάδης είναι στον «αέρα» μετά τις αλλαγές, που έγιναν στον ΠΑΟΚ.

Περίπτωση να είναι στο αγωνιστικό τμήμα, παρόντος του Αναστασιάδη, δεν υπάρχει, καθώς είναι γνωστό ότι ήρθαν σε ρήξη το 2003, όταν ο Γεωργιάδης έκανε προσφυγή και πήγε στον Ολυμπιακό.

Επίσης, δεν φαίνεται να υπάρχει περίπτωση να επανέλθει στο πόστο που είχε παλιότερα, αυτό του τεχνικού διευθυντή, καθώς αυτό τον ρόλο στην πράξη τον έχει πια ο Βρύζας.

Το γεγονός είναι πως ο Γεωργιάδης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο (κανονικά θα έληγε τώρα, αλλά με εισήγηση Τσιστιακόφ επεκτάθηκε για ένα χρόνο μετά την περσινή πρωτιά στα πλέι οφ) και πρέπει κάπως να αξιοποιηθεί.

Με δεδομένο το ότι θέλει να ακολουθήσει καριέρα προπονητή, στον ΠΑΟΚ λένε πως θα του προταθεί να δουλέψει σε μια από τις συνεργαζόμενες ομάδες (Αιγινιακός ή κάποια άλλη).

Προς το παρόν, πάντως, βρίσκεται στον αέρα…