«Φτάνει πια με τους εχθρούς του ΠΑΟΚ»

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος ξέσπασε κατά όσως προσπαθούν να μειώσουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της νέας Τούμπας.

Διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάματα από όσα είπε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ στην “Βεργίνα Τηλεόραση”:

«Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτό το αποδεικνύει κάθε μέρα που περνάει, κάθε αγωνιστική, όπως έγινε και μέσα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Περάσαμε με άνεση και τώρα πλέον έμειναν 7 αγώνες για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα…»

-«Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει με τους εχθρούς του ΠΑΟΚ που κάνουν διάφορες εκπομπές ως παραγωγοί ραδιοφώνων και “δηλητηριάζουν” τον κόσμο, μειώνουν την προσπάθεια και την επιτυχία της ομάδας, που είναι τεράστια, γιατί πρωτάθλημα δεν παίρνουμε κάθε μέρα. Βγαίνουν και λοιδορούν τον ΠΑΟΚ και δεν ντρέπονται, ενώ ζουν και αναπνέουν στη Θεσσαλονίκη και τα ραδιόφωνα δίνουν βήμα στους εχθρούς του ΠΑΟΚ. Κρίμα…».

-«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι άρρωστος με την ομάδα, μπορώ να σας βεβαιώσω γιατί τον ζω κάθε φορά που έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Δεν έχει άλλη έννοια παρά μόνο πώς θα πάρει ψηλά τον ΠΑΟΚ, όσο πιο ψηλά γίνεται, γι αυτό και σας λέω ότι δεν έχει ταβάνι ο ΠΑΟΚ με Ιβάν Σαββίδη».

-«Επόμενος στόχος είναι να πάρουμε και τυπικά το πρωτάθλημα να τερματίσουμε αήττητοι και να πάρουμε και το κύπελλο. Αυτή η ομάδα μπορεί να τα σαρώσει όλα στην Ελλάδα και να δει την επόμενη μέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ».

-«Είναι αποφασισμένος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ να φτιάξει το πιο μοντέρνο και πιο όμορφο γήπεδο της Ευρώπης, όσα χρήματα και εάν χρειαστούν. Έχει μεγάλα σχέδια για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος και μόλις πάρουμε και τυπικά το πρώτο πρωτάθλημα με Ιβάν, θα δείτε τι κοσμογονία θα γίνει στην Τούμπα».