Αποκαλύψεις για την ΠΑΕ Άρης

Δέκα μέρες πριν από την κρίσιμη γενική συνέλευση της «ΚΜΑ» που θα αποφασίσει για το μέλλον της ΠΑΕ Αρης και η (πρώτη) «βόμβα» έσκασε: ύστερα από έλεγχο που διενήργησε το Δ.Σ. του φορέα στα οικονομικά της ΠΑΕ. προκύπτουν συναλλαγές περίπου 3.9 εκατ. ευρώ χωρίς παραστατικά που έγιναν κατά την περίοδο 2004-12. τα οποία βρίσκονται στον «αέρα».

Τα ευρήματα του ελέγχου είναι εντυπωσιακά και αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε κατά καιρούς η ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια και κυρίως περιγράφουν την άνεση με την οποία μπορούσε να λειτουργήσει κάποιος παράγοντας χωρίς να ελέγχεται.

Το ποιους ακριβώς αφορούν τα ευρήματα του συγκεκριμένου ελέγχου δεν έχει διαρρεύσει και ίσως να μην αποκαλυφθούν άμεσα λόγω της προστασίας προσωπικών δεδομένων. Παρ” όλα αυτά η διοίκηση της «ΚΜΑ» φέρεται διατεθειμένη να φέρει το θέμα στη γενική συνέλευση της 25ης Ιουνίου και εμφανίζεται αποφασισμένη να στείλει την υπόθεση στη δικαιοσύνη, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι και να επιρριφθούν ευθύνες, όπου υπάρχουν.

Πηγή: Sportday