Απόφαση-βόμβα: Αθώωσαν τον Ολυμπιακό για την διαρροή κατά ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός είχε κληθεί σε απολογία για την διαρροή που είχε βγάλει μετά τον αγώνα Πανιώνιος- ΑΕΚ, στο οποίο έκανε επίθεση τους «κιτρινόμαυρους» αλλά και στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Η απόφαση βγήκε από την ΕΠΟ και ήταν αθωωτική,με τον Ολυμπιακό να ισχυρίζεται ότι δεν έκανε ποτέ την επίμαχη διαρροή, «φορτώνοντας» την στο ρεπορτάζ της ομάδας!

Φυσικά όλα αυτά μπορεί να φέρουν… χιονοστιβάδα διαρροών, με τις ομάδες να βγάζουν διαρροές και στην συνέχεια να αποποιούνται την «πατρότητα» τους.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

 

«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απαλλάσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ Ολυμπιακός για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα (Στις 27-1-2019 στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» αναρτήθηκε άρθρο υπό τον τίτλο: «Βόμβες» Ολυμπιακού – Η αγανάκτηση ξεπέρασε τα όρια-ήρθε η ώρα των ευθυνών με ονοματεπώνυμα!» Η ανωτέρω εφημερίδα σημειώνει ότι τα παραπάνω αποτελούν θέση της εγκαλούμενης ΠΑΕ για τον κατήφορο του Ελληνικού ποδοσφαίρου με αφορμή των αγώνα πρωταθλήματος Ελλάδος της περιόδου 2018 – 2019 που διεξήχθη στις 26-1-2019 στη Νέα Σμύρνη μεταξύ των ομάδων Πανιώνιος και ΑΕΚ, επικαλούμενη αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα που έληξε με το νικηφόρο 0-2 υπέρ της φιλοξενούμενης ΑΕΚ».