Αλλάζει η Τούμπα

Από σήμερα το πρωί η Τούμπα «ντύνεται» στα χρώματα του Γιουρόπα Λιγκ και αλλάζει την όψη της. Από τη φάση των «32» οι αγώνες και του δεύτερου τη τάξη θεσμού της ΟΥΕΦΑ ακολουθούν ένα συγκεκριμένο τελετουργικό, το οποίο πλησιάζει στα πρότυπα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πινελιές» από ειδικευμένα συνεργεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αλλάζουν την όψη των γηπέδων γι’ αυτό και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας βρίσκονται ήδη από χτες το βράδυ τρία ειδικά βαν με όλο το απαραίτητο υλικό. Μαζί και οι απεσταλμένοι της ΟΥΕΦΑ που ετοιμάζονται σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υποδεχθούν από αύριο το πρωί τις αποστολές των ομάδων, τους διαιτητές και τους επίσημους προσκεκλημένους για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Μπενφίκα.

Μάλιστα, μετά από εντολή της ΟΥΕΦΑ πραγματοποιήθηκε η επέκταση των δημοσιογραφικών θεωρείων στον 4ο όροφο, όπου παραχωρούνται για τα τηλεοπτικά δίκτυα που θα μεταφέρουν εικόνα και ήχο από το γήπεδο της Τούμπας. Μέχρι τώρα υπήρχαν 14 θέσεις (commentary position) και οι οποίες, μετά από την παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυξήθηκαν σε 30 θέσεις.

Παράλληλα, έγιναν κι άλλα βελτιωτικά έργα στον 3ο όροφο των VIP’s, ενώ υπάρχει σχεδιασμός για να υπάρξουν και νέες παρεμβάσεις με τη δημιουργία εστιατορίου, μπαρ και καφέ στα επίσημα της Τούμπας.