«Έχουμε χρήματα και όραμα»

Με την κρίσιμη, για το μέλλον του Άρη, γενική συνέλευση της ΚΜΑ να πλησιάζει, ο Γιώργος Γαλανός εξέθεσε για μία ακόμη φορά το πλάνο του, που περιλαμβάνει (κυρίως) εκκαθάριση στην Γ’ Εθνικη. Παράλληλα, άφησε αιχμές για την διοίκηση Στεφανίδη, ενώ αναφέρθηκε και στις επαφές που κάνει.

Για τη Γ΄Εθνική και το θέμα των χρεών: «Ηδη μιλάμε με την ΑΕΚ για το θέμα της Γ΄Εθνικής. Νομικά πιστεύουμε πως θα έχει το αποτέλεσμα που θέλουμε, χωρίς να μπορούμε πάντα να είμαστε σίγουροι 100%. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Μελισσανίδης διάλεξε αυτόν τον δρόμο.

Εμένα με ενοχλεί η προχειρότητα της διοίκησης με την κίνηση των διαρκείας, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει. Αν γίνει κάτι άλλο; Δεν ξέρω πως σκέφτονται. Γιατί δεν έγινε νωρίτερα η ΓΣ και να σπάει κάθε μέρα ο κόσμος του Άρη το κεφάλι του με ίντριγκες;»

Για το αν έχει κάτι καινούργιο όσον αφορά την πρόταση του: «Εμείς ετοιμαζόμαστε. Εχουμε χρήματα, όραμα και ανθρώπους δίπλα μας. Θα τα πούμε καλύτερα στη Γενική Συνέλευση. Εχουμε κλείσει και προπονητή, σε περίπτωση που αναλάβουμε».

Για τη συνάντηση του με τον Άγγελο Χαριστέα: «Είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον Άρη. Ο κόσμος του Άρη ξέρει τι σημαίνει».

Για την περίπτωση που τα φυσικά πρόσωπα εμποδίσουν την Γ’ Εθνική: «Είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Επιλέγουμε αυτόν τον δρόμο. Όταν η ομάδα θα επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ, θα έχω την ομάδα έτοιμη, ώστε να προσελκύσει κάποιον».

Για την περίπτωση που έρθει κάποιος επενδυτής στην ομάδα: «Αν υπάρξει κάποιος άνθρωπος δυνατός, θα είμαι δίπλα του. Θα βάλω και χρήματα. Να είναι όμως δυνατός».

Για τον περιορισμό των μεταγραφών: «Που πας με τρεις-τέσσερις μεταγραφές; Άρης είσαι! Δεν ντρέπεσαι; Στην καλύτερη περίπτωση μέχρι τις 25, η διοίκηση να βρει χορηγό 1 εκατ. Εγώ εξασφαλίζω πως η ομάδα το 2016 θα επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ, οργανωμένη».

Για τον κόσμο: «Στις 25 του μήνα να έρθουν όλοι για να πάρουν μία πάρα πολύ σοβαρή απόφαση».

 

*Η συνέντευξη δόθηκε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» στον Libero 107.4 FM.