“Η Μπενφίκα το μεγάλο φαβορί”

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Καϊσέρισπορ, Ντομίνγκο Πασιένσια, υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή η Μπενφίκα βρίσκεται στην καλύτερη της φάση, ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και ως εκ τούτου είναι και το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ.

“Η Μπενφίκα βρίσκεται στην καλύτερη φάση της στη σεζόν και την θεωρώ ακόμη μεγαλύτερο φαβορί από ότι πριν από λίγους μήνες. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα γίνονται. Ο ΠΑΟΚ είναι είναι μια καλή και δεμένη ομάδα, με θετική παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που μπορεί να χτυπήσει κάθε παιχνίδι. Επαναλαμβάνω όμως, ότι η Μπενφίκα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση γι’ αυτό και την χρίζω ως το μεγάλο φαβορί” τόνισε χαρακτηριστικά στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και σχετικά με την παρουσία του Αλέξανδρου Τζιόλη στην Καϊσέρισπορ πρόσθεσε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του. Ο παίκτης έχει καλή φυσική κατάσταση και έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα”.

Τέλος για την παρουσία του Χουούμπ Στέφενς στον πάγκο του ΠΑΟΚ είπε: “Ασφαλώς και γνωρίζω τον Στέφενς σαν προπονητή και τον θεωρώ εξαιρετική επιλογή”.