By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Μπλόκο» στην Άρτα
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΗΡΑΚΛΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μπλόκο» στην Άρτα

Τhessports
Last updated: 24/03/2019 17:06
Τhessports
Share
SHARE

Ο Καραϊσκάκης πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε στη νίκη με 1-0 επί του Ηρακλή, που τον έφερε στην πρώτη δεκάδα, μετά και την 23η στροφή.

Από την άλλη, για μία ακόμη αγωνιστική, ο Ηρακλής δεν εμφανίστηκ αντάξιος των προσδοκιών και γνώρισε την ένατη ήττα του στο πρωτάθλημα, η οποία τον… βάζει σε ενδεχόμενους μπελάδες, με τις ομάδες που παλεύουν για να μείνουν στην κατηγορία.

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά στην Άρτα, με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν τον τρόπο να γίνουν απειλητικές. Στο 19′, πρώτη πολύ καλή ευκαιρία για τον Καραϊσκάκη, όταν το σουτ του Καπία κατέληξε λίγο άουτ.

Επτά λεπτά μετά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Τζιώρα να σκοράρει με σουτ για το 1-0. Ο Ηρακλής άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το μισάωρο, με τις προσπάθειες των Ντούνη και Παναγιωτούδη στο 33′ να μη βρίσκουν στόχο.

Στο 41′, κεφαλιά του Ζιαμπάρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον, μπλόκαρε εύκολα ο Μέλκας, με το 1-0 υπέρ των Αρτινών να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Δυνατά με στόχο την ισοφάριση μπήκε ο Ημίθεος στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας του Αρτινούς. Στο 50′, ο Ρόβας δεν μπόρεσε να σκοράρει με τακουνάκι, ύστερα από σουτ του Ορφανίδη. Στο 59′, ο Καραϊσκάκης έφτασε μια… ανάσα από το 2-0, αλλά η προσπάθεια του Ψιάνου σταμάτησε στο δοκάρι. Τα λεπτά περνούσαν και το παιχνίδι πήγαινε εκεί που το ήθελαν οι Αρτινοί, οι οποίοι κράτησαν το υπέρ του σκορ μέχρι και το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Μέλκας, Παπανίκου, Καπίας, Παντίδος, Παναγιώτου, Κρούσιελ, Ροντρίγκεζ, Ψιάνος, Χούσος (83′ Καραγιαννίδης), Βουκμίροβιτς (64′ Κάκκο), Τζιώρας (77′ Μπαντέ).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιαγκιόζης, Καζναφέρης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Βιτλής, Ντούνης, Παναγιωτούδης, Κλέιτον, Κωστούλας (55′ Παυλίδης), Ορφανίδης (79′ Παπαδόπουλος), Γκναμπούγιου (46′ Ρόβας)

Σχετικά άρθρα

Ξανά κατά του ΟΦΗ ο Μπούρμπος: Ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία
Συνάντηση Μητσοτάκη – Ηλιόπουλου στο Μαξίμου
Τέλος από την Κηφισιά ο Μπασινάς
ΠΑΟΚ: Τα νεότερα για την κατάσταση των τραυματιών
Ανακοινώθηκε το Δ.Σ. για την αναδιάρθρωση!
TAGGED:ΗρακλήςΠοδόσφαιρο
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Football League: Το πανόραμα της 23ης αγωνιστικής!
Next Article «Μοιρασιά» στην Καλαμαριά

Τελευταία νέα

Επίσημο: Τέλος εποχής για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
«Φουλάρει» για Αθανασιάδη ο Ηρακλής
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
22 May, 2026
Έξαλλοι οι οπαδοί της Παλμέιρας: «Αλαζονικός και ασταθής ο Φερέιρα!»
ΔΙΕΘΝΗ
22 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Ξεχωρίζει το Final 4
MEDIA
22 May, 2026
Follow US