Το Παλέ και οι… δικομανείς

Στο Αλεξάνδρειο θα γίνει τελικά η κρίσιμη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη στις 25 Ιουνίου, με δικαίωμα ψήφου μόνο για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη υπό το φόβο των… δικομανών, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του φορέα.

Σε αυτή τη γενική συνέλευση, που θα αρχίσει στις 16.00, θα παρουσιαστούν όλες οι πιθανές επιλογές για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος και το σώμα της ΚΜΑ θα αποφασίσει τη στάση που θα κρατήσει ο φορές στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, που ακολουθεί.

Η ΚΜΑ εξηγεί στην ανακοίνωσή της γιατί θα ψηφίσουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη και φωτογραφίζει τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα, ως την αιτία.

«Στο χώρο της γενικής Συνέλευσης δικαίωμα εισόδου θα έχουν όλα τα μέλη από την ημέρα ίδρυσης της Λέσχης Φίλων Άρη και μετέπειτα Κοινωνίας Μελών Άρη.

Βάσει των άρθρων 8, παραγράφων 1- 2 – 3 καθώς και του άρθρου 13, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δικαίωμα λόγου και ψήφου έχουν μόνο τα τακτικά μέλη αυτής, δηλαδή μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, μέχρι και την διάρκεια της ημέρας της Γενικής Συνέλευσης.

Ως διοικητικό συμβούλιο, θα θέλαμε να μπορούσε να συμμετέχει ενεργά όλος ο κόσμος του Άρη. Να παίρναμε όλες τις αποφάσεις από κοινού. Δε γίνεται όμως. Θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να προσβάλει ο οποιοσδήποτε τις όποιες αποφάσεις. Άλλωστε, στον Άρη μας οι δικομανείς περισσεύουν.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, σε μια από τις πιο κρίσιμες ημέρες της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας του Άρη, η παρουσία ΟΛΩΝ είναι επιβεβλημένη. Ακόμη περισσότερο δε, στις αποφάσεις που θα παρθούν πρέπει να υπάρχει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή», αναφέρει η ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα.