Οι Πολωνοί στέλνουν Σαϊντί

Ένα ακόμη μεταγραφικό σενάριο με πρωταγωνιστή τον ΠΑΟΚ έρχεται αυτή τη φορά από την Πολωνία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.sportowefakty.pl η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σαϊντί Ντιμπαζονκίζα, ο οποίος έπειτα από τέσσερα χρόνια αποχωρεί από την Κρακόβια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ από το Μπουρουντί δεν θα δεχθεί την πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε, η οποία περιλαμβάνει μισθό 15.000 ευρώ, καθώς ο ίδιος ζητά τα διπλάσια, χρήματα, που όπως υποστηρίζουν οι Πολωνοί, του δίνει ο ΠΑΟΚ.
Ο Ντιμπαζονκίζα πήγε στην Κρακοβία το καλοκαίρι του 2010 από την Ολλανδική Ναϊμέγκεν σε μία μεταγραφή που κόστισε 700.000 ευρώ και ο παίκτης είχε ετήσιες απολαβές περίπου 200.000 ευρώ.
Σε 83 παιχνίδια με την Κρακοβία πέτυχε 16 γκολ και είχε 16 ασίστ. Φέτος σε 30 ματς πέτυχε 8 γκολ και είχε πέντε ασίστ. Τη σεζόν 2012/2013 είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στον γόνατο κι έμεινε εκτός σχεδόν ολόκληρη τη χρονιά, ενώ λίγο πριν τραυματιστεί η Κρακόβια είχε απαντήσει αρνητικά σε πρόταση της Λέγκια για πώλησή του.