Ο Ρεντζιάς «αφεντικό» στα Τρίκαλα

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοίνωσε την τοποθέτηση του Ευθύμη Ρεντζιά στην θέση του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ. Αυτό σημαίνει πως ο πρώην διεθνής σέντερ θα ενεργοποιηθεί και πάλι στο χώρο του μπάσκετ και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα των Τρικάλων.

«O Ευθύμης, κορυφαίος πρεσβευτής του Τρικαλινού μπάσκετ σε όλον τον κόσμο, με την μεγάλη του εμπειρία, την εγχώρια και διεθνή καταξίωση, την βαθιά και εκ των έσω γνώση του αθλήματος αλλά κυρίως με την διάθεση του να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στην ομάδα της γενέτειρας του, αναμένεται να αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο στην προσπάθεια των Τρικάλων BC να καταξιωθούν στον χώρο της Α1», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries.

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στα Τρίκαλα και εξελέγη στις εκλογές του Μαΐου για δεύτερη συνεχόμενη θητεία Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας. Κατά την διάρκεια της πρώτης του θητείας αξιοποιήθηκε ως Αντιπεριφερειάρχης αρχικά και εν συνεχεία ως Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού.