Συγχαρητήρια του ΑΣ στην Κ15

Μόνο περηφάνια για τα παιδιά της Κ15! Κόντρα σε όλα, τα παιδιά της Κ15 πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Πρωταθλήματος! Τα λόγια είναι φτωχά για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας ποδοσφαίρου Κ15 του συλλόγου μας. Συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές και το προπονητικό τιμ. Πολλά συγαχρητήρια αξίζουν και οι γονείς των αθλητών μας καθώς και οι φίλαθλοι της ομάδας μας για την στήριξή τους! Όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά για την κατάκτηση της κούπας την Κυριακή 7/04/2019 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Βαριά η φανέλα…».

Αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης από το αντίστοιχο τμήμα του Άρη, αναφέρει:

«Πρωταθλήτρια της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. περιόδου 2018-2019 αναδείχθηκε η εφηβική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας . Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Άρης συγχαίρει όλους τους αθλητές και το προπονητικό τιμ για την κατάκτηση του πρωταθληματος εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και εύχεται την επιτυχία αυτή να ακολουθήσει και η κατάκτηση της πρώτης θέσης του πανελλήνιου πρωταθλάματος εφήβων