«Στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ, δίκαια είναι στην κορυφή»

Ο άμεσος συνεργάτης του Μάκη Χάβου στον πάγκο της Λαμίας, Μπάμπης Μιχαηλίδης, μίλησε στον Arena 89.4 για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την τοπική ομάδα αλλά και την πορεία στο κύπελλο.

Για τη φετινή πορεία στο θεσμό του κυπέλλου σχολίασε: «Η πορεία μας μπορεί να χαρακτηριστεί θετική αλλά πρώτα περιμένουμε να τελειώσει η σεζόν για να κάνουμε το ταμείο μας. Δεν είναι μικρή υπόθεση για μια ομάδα της επαρχίας να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές γιατί παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή εικόνα σε αντίθεση με το δεύτερο που δεν κρατήσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ απάντησε: «Είναι προφανές ότι γνωρίζουμε τον αντίπαλο και τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Έχει κάνει μια καλή πορεία και δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Είναι εν δυνάμει πρωταθλητής με λυμένα όλα τα προβλήματά της. Για να φτάσει μια ομάδα στο μάξιμουμ τις απόδοσής της πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι παράγοντες. Οι ομάδες φτιάχνονται και ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς και καλούς παίκτες. Πρέπει να έχεις την κατάλληλη δομή και φιλοσοφία για να τους αξιοποιήσει. Μια ομάδα όταν δεν χάνει δείχνει ότι γίνεται καλή δουλειά στο τελικό αποτέλεσμα.

Για τα αισθήματα που τρέφει για την ομάδα του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ να μη λειτουργήσει συναισθηματικά. Είμαι δεμένος με αυτή την ομάδα, έχω ζήσει και δύσκολες στιγμές σε αυτή την ομάδα. Η πρώτη μου συνεργασία ήταν το 1988 όταν και παίξαμε με τη Νάπολι».