«Του χρόνου ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες»

Με αφορμή την εκδήλωση «ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ», ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη πραγματοποίησε δηλώσεις για την συγκέντρωση τροφίμων στην Τούμπα.

Αναλυτικά ο Θανάσης Κατσαρής είπε:

«Ο ΠΑΟΚ για ακόμη μία χρονιά γιορτάζει την επέτειο των γενεθλίων του, συγκεντρώνοντας τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων. Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης, με αυτή τη δράση, βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου, γιορτάζει και προσφέρει!

Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω θερμά δύο φίλους, συνεργάτες και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, διότι εδώ και 8 χρόνια είναι οι στυλοβάτες της προσπάθειας συγκέντρωσης τροφίμων και χάρη σε αυτούς πετυχαίνουμε κάθε χρόνο και μεγαλύτερους στόχους και αυτοί είναι ο κ. Άλκης Ησαϊάδης και ο κ. Άκης Μπεκιάρης.

Πέρα από αυτούς τους δύο, όμως, είναι και όλοι οι εθελοντές, μέλη και φίλοι του ΠΑΟΚ, που βοηθούν με την εθελοντική τους εργασία σε αυτό το μεγάλο έργο. Εύχομαι του χρόνου που θα γιορτάσουμε τα 94α γενέθλια, να είμαστε όλοι παρόντες και να συγκεντρώσουμε ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες. Πάνω απ’ όλα, όμως, εύχομαι και ελπίζω οι συνάνθρωποί μας, αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη της προσφοράς των τροφίμων, του χρόνου να είναι πολύ λιγότεροι και να έχουν λιγότερες ανάγκες».