Έβαλαν στόπερ για τερματοφύλακα γιατί δεν υπήρχε άλλος!

Συμβαίνουν κι αυτά στον μαγικό χώρο το ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Σπάρτη βρέθηκε στην Κρήτη για να παίξει κόντρα στον Ηρόδοτο έχοντας μόνο δέκα παίκτες στην αποστολή της.

Μάλιστα χρέη γκολκίπερ χρησιμοποίησε ο κεντρικός αμυντικός Μάρκος Ντούσκας. Ο στόπερ της ομάδας της Λακωνίας ήταν αυτός που φόρεσε γάντια στη θέση του Σφέτσου και δεν αποκλείεται σε αυτή την αλλαγή να οφείλεται και η καθυστερημένη έναρξη της αναμέτρησης στη Νέα Αλικαρνασό που έληξε με νικήτρια την ομάδα του Ηροδότου με 4-1.

Υπάρχουν και… χειρότερα όμως. Τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν την αναμέτρηση, ανέφεραν αρχικά ότι ο νεαρός ήταν εκτός λόγω ίωσης, αλλά όταν αυτή ξεκίνησε (με 20λεπτη καθυστέρηση) σημείωσαν ότι βρέθηκε στον άσο. Φυσικά, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να έχει τοποθετηθεί ταινία στον αριθμό στο σορτσάκι, αλλά στη φανέλα φέρει το νούμερο «62», δηλαδή του Σφέτσου! Τι προβλέπει ο ΚΑΠ για την παράβαση αυτή; Στο άρθρο 14 παρ.3 αναφέρεται…

«Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί σε αγώνα αριθμό φανέλας διαφορετικό από αυτόν με τον οποίο έχει επίσημα δηλωθεί, τιμωρείται με χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και η ομάδα του με χρηματική ποινή από 1.000 έως 5.000,00 Ευρώ. Με την ίδια ποινή τιμωρείται κάθε παράβαση που σχετίζεται με τον αριθμό της φανέλας ενός ποδοσφαιριστή σε έναν επίσημο αγώνα».