Στην κλήρωση με… αστερίσκο!

Την Δευτέρα 23 Ιουνίου ξεκινά επίσημα η σεζόν 2014-15 σε ότι αφορά τα ευρωπαϊκά κύπελλα,  με την κλήρωση των πρώτων δύο προκριματικών γύρων, στον οποίο από την Ελλάδα συμμετέχει μόνο ο Αστέρας Τρίπολης που τερμάτισε τελευταίος στα πλέι οφ και θα ξεκινήσει στον 2ο προκριματικό, και θα παίξει στις 17 και 24 Ιουλίου.

Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν φέτος στα δύο ευρωπαϊκά κύπελλα, και δίπλα στο όνομα του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιιονς Λιγκ, αλλά και του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, υπάρχουν αστερίσκοι!

cl

Η ΟΥΕΦΑ διευκρινίζει, ειδικά στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, ότι “εκκρεμούν CAS ή άλλες αποφάσεις”

el

Η ΟΥΕΦΑ γνωρίζει φυσικά ότι εκκρεμούν αποφάσεις δικαστηρίων και γι΄ αυτό βάζει τους αστερίσκους δίπλα στα ονόματα των ομάδων, κάτι που συμβαίνει και στην περίπτωση της Παρτιζάν, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας που αποκλείστηκε από το ευρωπαϊκά κύπελλα, έχει ασκήσει έφεση.

Εφόσον οι ομάδες που έχουν προσφύγει σε δικαιοδοτικά όργανα δικαιωθούν, είναι δεδομένο ότι η ΟΥΕΦΑ θα αλλάξει τις λίστες.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι στο CAS και ο ΠΑΟΚ συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ, θα παίξει στα πλέι οφ της διοργάνωσης στις 21 και 28 Αυγούστου. Η κλήρωση για να μάθει τον αντίπαλό του θα γίνει στις 8 Αυγούστου.