Κάλεσμα του Ερασιτέχνη Άρη για στήριξη στο μπάσκετ

Κάλεσμα προς τον «κιτρινόμαυρο» κόσμο απηύθυνε ο Ερασιτέχνης Άρης ώστε να παρευρεθεί στον σαββατιάτικο αγώνα του τμήματος μπάσκετ κόντρα στην Κύμη, αγώνας στον οποίο η νίκη εξασφαλίζει για τους Θεσσαλονικείς και μαθηματικά την παραμονή στην Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη:

«Είναι κάποια παιχνίδια που έχουν διαφορετική βαρύτητα. Είναι κάποιοι αγώνες στους οποίους ο πολυνίκης σύλλογος μας παίζει για το όνομα, για το σήμα, για την κιτρινόμαυρη φανέλα, παίζει για την ιστορία του. Στον “υπέρ πάντων” αυριανό αγώνα μπάσκετ εναντίον της Κύμης στο Παλέ, Αρειανέ πρέπει να είσαι εκεί! Πρέπει να είσαι στο πλάι των παικτών μας που προσπαθούν να κλείσουν θετικά μια χρονιά προβλημάτων.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ αγαπάει και αγκαλιάζει στοργικά όλα τα παιδιά του, πόσο μάλιστα το μπάσκετ, που του έφερε τις μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις! Λαέ του ΑΡΗ, πρέπει να είσαι εκεί αύριο, στον Ιερό χώρο του Ελληνικού Μπάσκετ, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο! Η παρουσία σου είναι επιτακτική και απαραίτητη, στο δύσκολο αυτό ραντεβού με την ιστορία… Αύριο Σάββατο 13/4 και ώρα 15:45 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Nick Galis Hall…

Να είσαι εκεί…»