Καλαϊτζίδης: «Δεν ισχύει τίποτα»

Με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης διέψευσε τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ωρών (φωτογραφίζοντας κατά κύριο λόγο την περίπτωση του Τζόναθαν Λόπεθ και κατά δεύτερον την πιο πρόσφατη περίπτωση, του Σάκη Κανούλη), θέλοντας παράλληλα με αυτόν τον τρόπο να περιορίσει το φαινόμενο αυτό στη συνέχεια.

«Με αφορμή δημοσιεύματα περί μεταγραφικού ενδιαφέροντος του ΑΡΗ για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων τις δυο-τρεις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας, δηλώνω κατηγορηματικά ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από την πλευρά μας.

Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα η κατάθεση της οποιασδήποτε πρότασης από τον εκπρόσωπο ενός ποδοσφαιριστή (άλλωστε αυτός είναι και ένας από τους ρόλους του κάθε εκπροσώπου) -και, όπως όλοι θα γνωρίζουν, τέτοιες προτάσεις είναι πολλές σε κάθε μεταγραφική περίοδο- και άλλο η ύπαρξη ενδιαφέροντος για τον προτεινόμενο ποδοσφαιριστή από την πλευρά της ομάδας.

Καλό θα ήταν ορισμένοι να μην χρησιμοποιούν το όνομα του ΑΡΗ για δικό τους όφελος», αναφέρει η δήλωση του προπονητή των «κίτρινων».