«Οχι στην Ελληνικός Χρυσός»

Ο Χαλκιδικιώτης Μανώλης Παπστεριανός, που επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα της Ξάνθης αλλά παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην πρώην του ομάδα, τον Άρη, τάχθηκε ανοιχτά κατά μίας πιθανής χορηγίας της «Ελληνικός Χρυσός» στην ΠΑΕ.

Το ό,τι μία τέτοια συμφωνία θα διχάσει τον κόσμο είναι ένα δεδομένο και σε αυτό στάθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη. «Έχουμε τραβήξει πολλά όλο αυτό το διάστημα με την εταιρεία αυτή. Το έχω πληροφορηθεί ότι υπάρχουν συζητήσεις, όμως, από την στιγμή που δεν υπάρχουν ανακοινώσεις δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάτι. Το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα διχάσει πολύ κόσμο, όχι μόνο Αρειανούς αλλά και ολόκληρη την κοινωνία. Υπάρχει ήδη μεγάλος διχασμός, αφού άνθρωποι έχουν μπει στη φυλακή και γενικότερα όποιος κινείται ενάντια στην εταιρεία το πληρώνει πολύ ακριβά.

Όσον αφορά εμένα, από την αρχή δεν συμφωνούσα με την λεγόμενη επένδυση, και επομένως δεν συμφωνώ και με την χορηγία γιατί θα διχάσει τον κόσμο», δήλωσε επί του θέματος ο Παπαστεριανός, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis».