By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Οχι στην Ελληνικός Χρυσός»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Οχι στην Ελληνικός Χρυσός»

Τhessports
Last updated: 19/06/2014 13:56
Τhessports
Share
SHARE

Ο Χαλκιδικιώτης Μανώλης Παπστεριανός, που επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα της Ξάνθης αλλά παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην πρώην του ομάδα, τον Άρη, τάχθηκε ανοιχτά κατά μίας πιθανής χορηγίας της «Ελληνικός Χρυσός» στην ΠΑΕ.

Το ό,τι μία τέτοια συμφωνία θα διχάσει τον κόσμο είναι ένα δεδομένο και σε αυτό στάθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη. «Έχουμε τραβήξει πολλά όλο αυτό το διάστημα με την εταιρεία αυτή. Το έχω πληροφορηθεί ότι υπάρχουν συζητήσεις, όμως, από την στιγμή που δεν υπάρχουν ανακοινώσεις δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάτι. Το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα διχάσει πολύ κόσμο, όχι μόνο Αρειανούς αλλά και ολόκληρη την κοινωνία. Υπάρχει ήδη μεγάλος διχασμός, αφού άνθρωποι έχουν μπει στη φυλακή και γενικότερα όποιος κινείται ενάντια στην εταιρεία το πληρώνει πολύ ακριβά.

Όσον αφορά εμένα, από την αρχή δεν συμφωνούσα με την λεγόμενη επένδυση, και επομένως δεν συμφωνώ και με την χορηγία γιατί θα διχάσει τον κόσμο», δήλωσε επί του θέματος ο Παπαστεριανός, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis».

Σχετικά άρθρα

Ισόπαλη η Ελλάδα στη Σουηδία
Η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στη Σουηδία
Συνεχίζει με Μπράτσο ο Βόλος
Ποιες ομάδες ανεβαίνουν στη Super League 2!
Λουτσέσκου: «Θα προτιμούσα πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»
TAGGED:Ελληνικός ΧρυσόςΠαπαστεριανός
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Το «ντουμάνιασε» ο Ριμπερί; (photos)
Next Article «Όχι» σε 55 εκ. για Ιγκουαΐν

Τελευταία νέα

Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Αγγέλου
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
4 June, 2026
O Ηρακλής θέλει το «κανόνι» του Λεβαδειακού
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
ΔΕΑΒ: Σε ακρόαση η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
4 June, 2026
Οριστική η συμφωνία ΟΦΗ – Φούντα
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
Follow US